In Robert’s Pub kan je zeer regelmatig genieten van live muziek. Zo treden er bands op tijdens festivals (bijvoorbeeld het Jazzbluesfestival en Winterfestival). Vind je in de wintermaanden iedere donderdagavond een rock gitarist in Robert’s Pub.

Om een beeld te geven, een omschrijving van de artiesten die je regelmatig bij ons tegen komt:

Gazzary Bluesband

De hoofdmoot van de muziek van Gazzary bestaat vooral uit Blues en Rhythm & Blues met soms uitstapjes naar andere stijlen. Zo heeft Gazzary enkele country nummers in het repertoire opgenomen (van o.a. Willy Nelson) en spelen ze regelmatig een paar Rockabilly songs. Zoals gezegd, de hoofdmoot is Blues en R & B en bij voorkeur het steviger soort. Dat heeft dan ook weer alles te maken met het motto van Gazzary: branden! Enkele inspiratiebronnen van de band zijn Stevie Ray Vaughan, Cary Moore, B.B. King en Joe Cocker.

Agenda Gazzary Bluesband in Robert’s Pub

Geen optredens gepland.


Frank Blueka

Frank Blueka heeft een solo-carrière als modern troubadour (gitarist). Hiernaast is hij bezig een geheel eigen stijl te ontwikkelen. Een stijl waarin Keltische en Nederlandse elementen worden verweven met de Amerikaanse singer/songwriter traditie. De rustig maar krachtige stem wordt (live) gedragen door bijzondere (akoestische) gitaareffecten.

Agenda Frank Blueka in Robert’s Pub

Geen optredens gepland.


Gordon Scott

Gordon Scott is geboren en getogen in Ayrshire, aan de westkust van Schotland. Hij zingt en speelt gitaar vanaf zijn tienerjaren. Zijn ‘roots’ liggen in de Schotse volksmuziek.

Gordon Scott speelt en zingt tegenwoordig vooral traditionele en moderne muziek uit Schotland en Ierland. Maar je kan tijdens zijn optredens ook genieten van blues en rock muziek. 10 jaar geleden is Gordon Scott verhuisd naar Nederland. Vanaf die tijd treedt hij vooral solo op in Nederland, België, Duitsland en Scandinavië.

Agenda Gordon Scott in Robert’s Pub

Geen optredens gepland.